
მსოფლიოს უმეტეს ქვეყნებში პოპულარული სოუსების/ საწებლების მაღალი ხარისხით მომზადების ცოდნა და უნარი წარმოადგენენ კვალიფიციური მზარეულის პროფესიული კომპეტენციის ერთ-ერთ საკმაოდ მნიშვნელოვან კომპონენტს.
კურსის მიზანი
კლასიკური ბაზების, მსოფლიოს წამყვანი სამზარეულოს ძირითადი არომატიკის საფუძვლებისა და სოუსების ცოდნა, მომზადების უნარის შეძენა. მზარეულის კვალიფიციური კომპეტენციის ამაღლება.
ვისთვის?
პროფესიონალებისა და მოყვარულებისთვის; მათთვის, ვინც ეძებს ახალ იდეებს სამზარეულოში, მათ შორის სოუსებთან შეხამების გზით.